Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidig gehakt met aardappelpuree recept
Kruidig gehakt met aardappelpuree recept

Kruidig gehakt met aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Verhit de olie in een pan en bak het gehakt in ongeveer 5 minuten bruin. Voeg dan de ui en de wortel toe en bak alles ongeveer 5 minuten op een middelhoog vuur mee. Roer de bloem erdoor en bak het geheel nog 1 minuut zacht. Roer de tomatenpuree erdoor, schenk de bouillon erbij en voeg de kaneel en kruiden toe. Laat het geheel ongeveer 20 minuten zacht pruttelen. Doe het gehaktmengsel in een ingevette ovenschaal en maak er een dikke laag van op de bodem. Verwarm de aardappelpuree en strijk de puree over het gehaktmengselzodat er een soort deksel ontstaat. Bestrooi de puree met de kaas en bak het gerecht ongeveer 2 5 minuten in de oven totdat de puree een beetje gegratineerd is.

Serveersuggesties

Is lekker met verschillende soorten wintergroente of een winterse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidig gehakt met aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven