Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagna spinazie recept
Lasagna spinazie recept

Lasagna spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het gehakt bakken. De tomatensaus en de spinazie erdoor doen. Wachten tot de bevroren spinazie is ondooit. Tussendoor af en toe roeren.

Bachamelsaus:
Melk warm maken in een pannetje. Het meel erdoor doen totdat het een beetje dik is. Ondertussen goed roeren met een garde! Daarna wat strooikaas op smaak erbij doen.

De ovenschaal bedekken met een klein laagje olie. Daarna eerst een laag saus met spinazie, hierna lasagnabladen, op de lasagnabladen de bechamelsaus, daarna de spinaziesaus, weer lasagnabladen enz. . Eindigen met een laag spinaziesaus en zorgen dat de lasagnabladen helemaal zijn bedekt.

Doe tenslotte de strooikaas erover, daarna de tomaten en Italiaanse kruiden (niet noodzakelijk, wel lekker)

Serveersuggesties

Gebruik voldoende lasagnabladen! Ik neem altijd 5 lagen. Als er te weinig lagen lasagnabladen zijn, zal de lasagna papperig worden en niet goed op te dienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lasagna spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Lasagna spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Hoe lang moet het gerecht in de oven? Op welke temperatuur moet de oven staan? Hoeveel is 1 pakje tomatensaus, hoeveel is 'meel'?
  Joella gaf dit recept op 20 augustus 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven