Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luikse schotel recept
Luikse schotel recept

Luikse schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in de schil, dan pellen en in blokjes snijden. Kook de boontjes in zout water met azijn gaar. Bak de spekblokjes uit. Ui en boontjes en aardappel er bij. Doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de reepjes gesneden ham. Ongeveer 15 min. in de oven (180 gram). Bak voor een ieder een spiegelei en leg dit bovenop de schotel. Dan bestrooien met de peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit luikse schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven