Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaronipastei recept
Macaronipastei recept

Macaronipastei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking beetgaar,giet af en laat iets afkoelen (de eieren mogen niet direct stollen als ze door de pasta geroerd worden).
Verhit in een koekenpan de olijfolie en fruit hierin de ui met de knoflook en de wortel. Bak het ontbijtspek 4 minuten mee.
Voeg het gehakt toe en bak rul.
Schenk het blik tomaten in de pan. Druk de tomaten met een spatel klein. Verwarm de saus in zo'n 10 minuten tot een dikke pastasaus.
Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
De pasta en de saus kunnen ook een dag van te voren klaargemaakt worden.
Leg een vel bakpapier op de bodem van een ingevette springvorm (26 cm doorsnede). Zet er de rand op en sluit de vorm.
Meng de saus door de pasta, breek er een voor een de eieren boven en schep goed om.
Voeg de oregano, zout en peper naar smaak toe. Schep de pasta in de vorm. Schep er hele of naar wens gehalveerde tomaatjes over.
Bak de macaronipastei in de voorverwarmde oven in 15 minuten stevig en knapperig.

Allergenen Informatie

Voor dit macaronipastei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven