Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse lasagne recept
Mexicaanse lasagne recept

Mexicaanse lasagne


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Hak de knoflook fijn, snijd de tomaten en paprika in blokjes, hak de jalapeno fijn, en snijd de koriander fijn.
Bak het gehakt rul, voeg de knoflook en de uien toe en laat even sudderen. Doe de tomaten en paprika erbij en laat het 10 minuten pruttelen zodat het een saus wordt. Doe daarna de jalapeno, mais en de fajitas kruiden erbij. Hierdoor gaat het iets binden.
Vet een springvorm in en leg hierin een tortilla, doe hierop een schep van de saus, smeer een tortilla in met zure room en leg die met de kant van de zure room op de saus. Ga zo laag voor laag door.
Smeer de laatste tortilla ook aan de bovenkant in met crème fraîche. Bestrooi met kaas en bak de taart 25 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Serveersuggesties

Voor een vegetarische variant, het gehakt vervangen door kidneybonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse lasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven