Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mexicaanse ovenschotel met gehakt en tortillachips


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Verhit de olie in een ruime pan en fruit de de knoflook 1 minuut. voeg het gehakt toe en bak in enkele minutenrul.
Voeg de wokgroenten toe en bak ca 3 minten mee. Meng er de tomatenblokjes,komijn en paprikapoeder door en laat op matig vuur 5 minuten stoven. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de groenten in een ovenschaal en verdeel de tortillachips erover. Strooi de kaas erover.
Zet 17.5 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.

Serveersuggesties

Lekker met bruine bonen en aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse ovenschotel met gehakt en tortillachips recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven