Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mexicaanse tortilla ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roerbak het gehakt rul. Voeg de roerbakgroenten (naar eigen smaak en keuze) toe, dit kort bakken; 2 eetlepels Silvo kruiden voor Mexicaans gehakt en een blikje tomatenpuree toevoegen en even meebakken.

Neem kant en klare tortilla's (of maak ze zelf) en smeer ze in met een theelepel crème fraîche; daarop een flinke schep roerbakmix en oprollen. Zo vul je 6 tortillas en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal.

Serveer per persoon een tortilla met een flinke dot saus erbij, eet smakelijk.


Dit recept voor Mexicaanse tortilla's is ideaal als je gasten krijgt, want je kan de schotel van te voren klaarmaken en een restje vries je gemakkelijk in.


Snij 2 tomaten in plakjes en leg ze bovenop de tortilla's, bestrooien met geraspte kaas en 40 minuten in de oven op 180 graden.

Van het restant crème fraîche maak je een lekker sausje; roer er verse knoflook of knoflookpoeder door en ook wat uienpoeder. Voor het mooie zicht kun je het sausje bestrooien met bieslook of een ander groen kruid.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse tortilla ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven