Murdock

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. De schillen en in schijfjes snijden.
  2. Met ruim water aan de kook brengen.
  3. Vervolgens van vuur halen en na laten garen in de pan zonder vocht.
  4. De en voorbereiden.
  5. Steeltjes er afsnijden, in schijfjes of plakjes snijden, bestrooien met wat zeezout en laten in trekken.
  6. De in stukjes snijden en op een zacht vuur met wat kleuren.
  7. De toevoegen.
  8. Gehakt erbij doen, rul bakken en afblussen met de wijn.
  9. Beetje , wat cayenneper ( niet te veel), de theelepel en een soeplepel toevoegen.
  10. Het geheel zeer zachtjes laten inkoken tot het vocht bijna geheel verdampt is.
  11. Dan de erbij voegen.
  12. Nu na 10 minuten de en droogdeppen.
  13. Dan met ruim zachtjes bruin laten bakken.
  14. Of na het droogdeppen grillen in de oven.
  15. De en courgettestukjes moeten zacht en lichtjes bruin zijn.
  16. Dit apart houden van gehakt en rest.
  17. De 3 stevig loskloppen en de er doorheen kloppen met een beetje en gewone .
  18. Het gehaktmengsel in een laagje op de bodem van de ovenschaal leggen, beetje aandrukken en een deel gemalen kaas over strooien.
  19. De aardappel uit het vocht halen en de schijfjes verdelen over het gehakt.
  20. De helft van het ei/roommengsel over het gehakt gieten.
  21. en courgettes er over verdelen.
  22. Bij de rest van het gehakt nog wat over strooien en vervolgen de rest van de gemalen kaas.
  23. De rest van het eimengsel er over.
  24. In de gewone oven ongeveer 1 uur op 200 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom en oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
350 kcal
17%2100 kcal
Vetten
21 g.
30%126 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%126 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Murdock's Mousaka