Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noors zalmpannetje met bosui, ei en dille recept
Noors zalmpannetje met bosui, ei en dille recept

Noors zalmpannetje met bosui, ei en dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de zalmstukken in wat boter of olie. Bestrooi met wat peper en zout. Kook de room culinair op en doe hier de stukjes bosui in. Kook tot ze zacht zijn. Strooi er wat dille door. Vermeng in een ovenschaal de zalm met de aardappeltjes en het bosui-roommengsel. Hier bovenop de gehakte eieren. Bestrooi met dille. Als alles warm in de schaal gaat is 15 20 minuten in de oven lang genoeg. Als je het gerecht van te voren al hebt klaar gemaakt dan de tijd verlengen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit noors zalmpannetje met bosui, ei en dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven