Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel met kool en kerrie recept
Ovenschotel met kool en kerrie recept

Ovenschotel met kool en kerrie


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 C.
Maak de ui schoon en snipper deze.
Rasp de kaas fijn.
Kool schoonmaken, in vieren snijden en in dunne reepjes snijden.
Schil de aardappels en snijd deze in blokjes.
In braadpan boter verhitten en vlees rul bakken.
Voeg de ui toe en ca. 2 minuten zachtjes meebakken.
Vlees in ovenschaal doen en bestrooien met paprikapoeder, zout, peper en kerriepoeder.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
Kook de aardappels tot deze gaar zijn.
Kook de kool ca. 3 minuten en laat deze uitlekken.
Kool over vlees verdelen.
Maak van de aardappels, het ei en de melk een mooie puree en verdeel dit in de ovenschaal over de kool.
Bestrooi het geheel met paneermeel en kaas.
Strooi hierover nog wat peper en zout naar smaak.
Schaal onafgedekt nog 20 25 minuten in oven zetten tot het geheel mooi kleurt.
Gerecht in schaal serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met kool en kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven