Allergie informatie: Ovenschotel met rode kool en gehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bakboter
- 500 gram rundergehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 1 prei, in ringen
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 700 gram rode kool met appel (pot)
- 1 kilo kruimige aardappelen
- 2 deciliter warme melk
- 1 klont boter
- zout
- peper
- 4 eetlepels kruidenpaneermeel
- 75 gram geraspte jonge kaas
- ovenschaal (1-1 0,5 liter doorsnede) ingevet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel met rode kool en gehakt
- Allergieen informatie