Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddenstoelen-broccolipastei recept
Paddenstoelen-broccolipastei recept

Paddenstoelen-broccolipastei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de broccoli 3 minuten in water met wat zout of tot de roosjes beetgaar zijn. Warm de oven voor op 220 graden
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de paddenstoelen 5.5 minuten op matig vuur, roer zo nu en dan. Voeg de gorgonzola, de crème fraîche en de mascarpone toe. Voeg de uitgelekte broccoliroosjes en de gesnipperde bieslook toe, breng op smaak met zout en peper en verdeel het mengsel over 4 individuele ovenpotjes
Verdeel het deeg in 4 stukken en leg het over vulling, druk het rondom goed aan, bestrijk het deeg met het losgeklopt ei en maak er 2 inkepingen in. Zet de pasteitjes 22.5 minuten in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn. Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paddenstoelen-broccolipastei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven