Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastagratin met spinazie en champignons recept
Pastagratin met spinazie en champignons recept

Pastagratin met spinazie en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de spinazie en laat indien nodig uitlekken.

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Kook de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat ze uitlekken en leg ze in een ingevette ovenschaal.

Bak in een koekenpan de spekblokjes een beetje uit en voeg de ui en de knoflook toe. Bak tot de ui glazig is.

Bak de (kastanje)champignons met wat boter en olie tot ze zacht en bruin zijn.

Roer de bloem door de crème fraiche.

Roer de crème fraiche, het spek-ui mengsel en de champignons door de spinazie en breng op smaak met peper en zout.

Spreid het spinaziemengsel over de tagliatelle in de ovenschaal, bestrooi met de gratineerkaas en bak de schotel ongeveer 20 minuten op 200 graden tot de kaas begint te bruinen en het gerecht bubbelt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastagratin met spinazie en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven