Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastaschotel met vis en kerriesaus recept
Pastaschotel met vis en kerriesaus recept

Pastaschotel met vis en kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta kort. Het hoeft niet gaar te zijn want het gaat nog in de oven.
Vet een ovenschaal in met wat bakboter.
Doe de gekookte pasta in de ovenschaal zodat de bodem bedekt is.
Leg hierop de visfilet.
Doe hier bovenop de gemengde soepgroente.
Leg hier bovenop nog een laag pasta.
Giet er de kerriesaus overheen.
Zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C.

Suggestie:
Wie geen vis lust kan de vis door kip of iets vegetarisch vervangen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastaschotel met vis en kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven