Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastei deeg recept
Pastei deeg recept

Pastei deeg


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de bloem, het zout en de suiker in een mixer kom.
Snij de boter en margarine, in de bloem, in kleine stukjes.
Voeg de melk en het water toe en mix dit tot een glad deeg.
Laat het deeg tenminste een uur in de koelkast staan voor het verder te verwerken.
Goed dun uitrollen! Ongeveer 1 millimeter dik.
(Ná het vullen en vóór het bakken, de bovenzijde in smeren met gesmolten margarine).

Het is erg lekker deeg voor een vleespastei.
Het recept verdubbelen voor 15 tot 20 kleine pasteitjes.

Afbak temp. : 170-180 graden
Baktijd : 30 tot 40 minuten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastei deeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven