Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza met salami/chorizo recept
Pizza met salami/chorizo recept

Pizza met salami/chorizo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe 150 milliliter handwarm water in een kom en voeg de gist en suiker toe. Laat dit 10 minuten staan alvorens de bloem er doorheen te mengen totdat je een soepel, droog deeg hebt. Dek dit met een natte doek af en laat minimaal 1 uur rijzen bij kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 260 graden C. Eventueel een stenen pizzaplaat er al in leggen zodat die langzam op temperatuur komt. Rol het deeg uit tot de gewenste dikte. Meng de tomatenpuree met een beetje basilicum en een heel klein beetje water. Bedek het deeg met een laagje tomatenpuree. Voeg hieraan de in stukjes gesneden mozazrella toe en bedek dit vervolgens met de ham, salami en chorizo. Doe hier vervolgens de geraspte kaas overheen strooien en bak de pizza voor 6 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pizza met salami/chorizo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven