Pizza met artisjokken, mozzarella, champignons, paprika, ham, salami en ui

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Bakplaat
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Begin met het verzamelen van alle benodigde ingrediënten.
  2. Als eerste maken we de pizzabodem.
  3. Voeg het zelfrijzend met het , en samen in een beslagkom.
  4. Het handigste is om eerst het in de kom te doen, een kuiltje te maken en daarin het , de en het te doen.
  5. Roer daarna met een vork de ingrediënten door elkaar.
  6. Vervolgens met schone handen het mengsel tot een mooie deelbal kneden en 15 min in een afgedekte kom laten staan.
  7. Verwarm de oven voor op 225 graden Celsius.
  8. Begin in de wachttijd met het snijden van de , , en de .
  9. Rasp de kaas, of snijd deze in dunne plakjes.
  10. Maak het blikje open en laat de uitlekken.
  11. Vet de bakplaat in met .
  12. Indien de 15 minuten wachttijd zijn verstreken, kan worden begonnen met het rollen van het deeg.
  13. Strooi wat op het aanrecht en rol met de deegroller de deegbol uit tot een mooie plaat.
  14. Eventueel geschikt voor 2 bakplaten.
  15. Leg de plaat deeg op de bakplaat en verdeel met een lepel de inhoud van de over de plaat. (Gebruik zoveel als nodig.
  16. Meestal ongeveer een halve pot per plaat) verdeel de kaas over de plaat.
  17. Verdeel vervolgens de ham en .
  18. Verdeel nu de , , en (scheur deze in stukjes) over de plaat.
  19. Verdeel de morzorella over de plaat.
  20. Baktijd pizza is 20 minuten.
  21. Bij gebruik van 2 platen:
  22. halverwege de platen in de oven wisselen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas en mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
778 kcal
38%3112 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
85 g.
32%340 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza met artisjokken, mozzarella, champignons, paprika, ham, salami en ui