Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoentaart met danish blue recept
Pompoentaart met danish blue recept

Pompoentaart met danish blue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in dunne partjes. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes. Halveer de champignons. Snijd de danish blue in stukjes. Schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de ui, knoflook en paprika 5 minuten. Voeg de pompoen en champignons toe en bak de groenten op hoog vuur in 5 minuten gaar. Breng het op smaak met zout. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schep de groenten in een ovenschaal. Verdeel de danish blue erover. Klop de eieren met kruiden los in een kom, breng het op smaak met zout en schenk het over de groenten. Snijd de boterhammen in vieren en leg ze op de groenten. Druppel de rest van de olijfolie over de boterhamstukjes. Bak de taart in het midden van de oven in 3 5 minuten gaar en bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoentaart met danish blue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven