Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Prei in hamjas met komijnekaas recept
Prei in hamjas met komijnekaas recept

Prei in hamjas met komijnekaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: De komijnekaas raspen. Het groen van de prei snijden. De ovenschaal invetten met boter. De oven voorverwarmen op 250 graden C. Het wit van de prei schoonmaken en deze in 3 stukken snijden. De prei in de bouillon aan de kook brengen en in 17.5 minuten garen. De prei afgieten maar 1 deciliter kookvocht bewaren voor verdere bereiding van dit gerecht. Elk stukje prei in een plakje ham leggen en naast elkaar in de oven leggen. Het achtergehouden kookvocht erover heen gieten. De komijnekaas met het paneermeel mengen in een kom. De rolletjes met dit mengsel bestrooien en de schotel in de oven zetten. Het gerecht is klaar als de kaas is gegratineerd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prei in hamjas met komijnekaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Prei in hamjas met komijnekaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Dank voor dit zalige (en eenvoudige) recept. Wij zaten met 6 man sterk aan tafel en zelfs mijn dochter die geen prei lust zat te smullen. Resultaat! :-)
  Niek Hoogendoorn gaf dit recept op 13 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven