Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Preitje recept
Preitje recept

Preitje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de prei in stukjes van 2 a 3 cm. Doe om elk rolletje prei een plakje ontbijtspek. Smeer de plakjes kaas in met mosterd en doe deze om het rolletje prei met ontbijtspek. Leg deze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Doe in een pannetje de tomatenpuree, Italiaanse tuinkruiden, knoflook (naar eigen smaak toevoegen)en water (het tomatenpureepotje voor de helft vullen). Laat dit even op het vuur staan door af en toe te roeren en giet dit daarna over de stukjes prei in de overschaal en zet de schaal in de oven (180 graden C.) en laat dit ongeveer 10 minuten na garen.

Allergenen Informatie

Voor dit preitje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven