Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Provencaalse gehaktschotel met mosterdpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Verwarm de olie in een grote pan en fruit de knoflook 1 minuut. Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak mee tot het gehakt rul is.
Voeg de roerbakgroenten toe en bak 2.5 minuten mee.
Meng er de tomatenpuree door en voeg een klein scheutje water toe.
Laat het ca 10 minuten op matig vuur stoven. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Verwarm de aardappelpuree met de mosterd.
Schep het gehaktmengsel in een in gevette ovenschaal en bestrijk het gehakt met de mosterd-aardappelpuree.
Strooi de kaas erover en bak het gerecht in het midden van de oven in 22.5 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provencaalse gehaktschotel met mosterdpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven