Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Quiche met aardappelen, hotdogs en kaas recept
Quiche met aardappelen, hotdogs en kaas recept

Quiche met aardappelen, hotdogs en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de oven op 175 graden C. Hak de aardappelen en uien heel fijn in een keukenmachine. Snijd de hotdogs klein en doe alles in een grote ovenschaal samen met de rest van de ingredienten en meng alles heel goed door elkaar. Zet het hierna in de oven voor een uur en laat het daarna 7.5 minuten afkoelen. Mijn man en ik eten het graag met een beetje salsa en als je nog restjes over hebt dan is dat ook heerlijk als ontbijt/lunch in een tortilla met salsa en extra kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit quiche met aardappelen, hotdogs en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven