Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ribkarbonade met rode kool en appel recept
Ribkarbonade met rode kool en appel recept

Ribkarbonade met rode kool en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Verwarm de olie in een grote pan. Voeg de karbonades toe en bak deze aan beide kanten in ca. 2 minuten lichtbruin. Neem uit de pan en houd warm. Bak de ui in het bakvet goudbruin en zacht.
Voeg de kool, de appel en wijn of bouillon toe en roer goed doorelkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe en doe al deze ingrediŽnten in een ovenvaste schaal. Leg de karbonades erbovenop. Dek de schaal goed af. Stoof 1 1/4- 1 1/2 uur in de oven, tot het varkensvlees zacht is (voeg een beetje wijn of groentebouillon toe als het gerecht te droog wordt.
Garneer met peterselie en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ribkarbonade met rode kool en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven