Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Risottopastei


Ingrediënten


Bereidingswijze


ontdooi het bladerdeeg.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Fruit eerst de ui aan met de kruiden.
Doe er dan de groenten bij.
Voeg er dan de rijst bij en voeg het water met de opgeloste bouillonblokjes er per deciliter bij tot de rijst al het vocht heeft opgenomen.
Vet een bakvorm in en bekleed hem met het bladerdeeg. Doe daar het groente/rijstmengsel in en vouw het bladerdeeg dicht.
Strooi daar de geraspte kaas over.
Klop 1 ei met wat melk los en smeer dat over de pastei.
zet 20 minuten in de oven.

Serveersuggesties

Je kan dit recept ook met vlees of vis maken. Voeg dat dan toe na de ui en voor de groenten

Allergenen Informatie

Voor dit risottopastei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven