Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool ovenschotel recept
Rode kool ovenschotel recept

Rode kool ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de aardappelpuree zoals vermeld op het pak. Bak het gehakt daarna rul in een koekenpan en voeg vervolgens de gehaktkruiden en de gesnipperde ui toe. Vet daarna een ovenschaal in en leg hierin eerst een laagje puree, vervolgens een laag gehakt, een laag rode kool en herhaal dit nog eens maar eindig met een laag puree. Plaats de schaal tenslotte in een voorverwarmde oven van 200 graden C. tot er bovenop een mooi goudbruin korstje is ontstaan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven