Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool ovenschotel met puree en gehakt recept
Rode kool ovenschotel met puree en gehakt recept

Rode kool ovenschotel met puree en gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappel in gelijke stukken koken in weinig water met zout. Gehakt mengen met 1 ei, peper en zout, fijn gesneden uitje en dan rullend aanbakken. Kruidnagel erbij en laurierblad. Als alles goed is doorgebakken kruidnagel en laurierblad eruit halen en de rode kool erbij doen. Van de aardappel met de melk en de boter een puree maken. Beetje nootmuskaat erbij. Ovenschaal invetten. Laag rode kool mengsel en daarop aardappelpurree en dat ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool ovenschotel met puree en gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven