Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige groentenlasagne recept
Romige groentenlasagne recept

Romige groentenlasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Maar de sperziebonen schoon en breek ze klein. Pel de rode uien en snijd ze in ringen. Hak de rozemarijn grof. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Halveer de venkel en snijd hem in dunne plakjes. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de venkel, worteltjes, sperziebonen, ui en rozemarijn 5 minuten. Schenk er een scheutje water bij en stoof de groenten in 5 minuten gaar. Verhit de rest van de olijfolie in een steelpan en voeg de slagroom met melk toe en laat het zachtjes 5 minuten koken. Bestrijk een ovenschaal met een dun laagje van het mengsel. Leg er 2 lasagnevellen op en bedek het met een kwart van de groenten. Schep er iets roomsaus over en bestrooi met 50 gram kaas. Herhaal dit tot de ingrediŽnten op zijn. Als laatste een laagje groenten met roomsaus en 100 gram kaas. Bak de schotel in het midden van de oven in 30 minuten gaar. Neem de lasagne uit de oven en laat het 10 minuten staan om stevig te worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige groentenlasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven