Romige kabeljauw-ovenschotel
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Laat de vis ontdooien.
- Besprenkel de vis met 2 eetlepels en bestrooi ze met , zout en .
- Snijd de gepelde in plakjes en besprenkel deze met 1 eetlepel .
- Rooster de geschaafde 's in een droge koekenpan in ca. 2 minuten lichtbruin.
- Klop de los met en zout naar smaak.
- Verwarm de oven voor op 200° C.
- Vet een hoge, niet te wijde, ovenschotel in met .
- Leg achtereenvolgens de helft van de vis in de ovenschotel, de helft van de bananenplakjes, de helft van het pindaschaafsel en alle .
- Daarop weer de rest van de vis, banaan, pindaschaafsel en versgemalen naar smaak.
- Schenk er als laatste de losgeklopte over en bak de kabeljauwschotel in ca. 40 minuten goudbruin en gaar.
- Lekker met bijvoorbeeld aardappelpuree en wortelsalade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aardappel-ovenschotel met kabeljauw41u
-
Recept
Ovenschotel van prei en romige aardappeltjes425m
-
Recept
Ovenschotel met shoarma witte kool41u30m
-
Recept
Ovenschotel andijvie41u
-
Recept
Rundvlees-ovenschotel met tomaten-champignonroom43u
-
Recept
Ovenschotel met kip, broccoli, champignons en krieltjes430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- pinda is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, boter, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 143 kcal | 7% | 572 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |