Romige visschotel
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Visschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van tamara87
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Magnetron
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 225 graden celcius.
- Ontdooi de spinazie in de magnetron of kook de spinazie gaar.
- Vet de ovenschaal in met wat boter.
- volgens de verpakking klaarmaken.
- Vis afspoelen, droogdeppen in de ovenschaal leggen en bestrooien met .
- pellen en snipperen.
- In een braadpan olie verhitten en de circa 3 minuten fruiten.
- toevoegen en verhitten.
- en erdoor roeren en mengsel over de vis schenken / verspreiden.
- Spinazie erover verdelen.
- Vervolgens de erover verdelen en tot slot wat geraspte erover strooien.
- Circa 20 minuten in het midden van de oven plaatsen tot de vis gaar is en de schotel lichtbruin.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemengde visschotel450m
-
Recept
Romige groentenlasagne41u10m
-
Recept
Ovenschotel van prei en romige aardappeltjes425m
-
Recept
Romige kipgratin met een deksel van stokbrood en kruidenboter430m
-
Recept
Romige zuurkoolschotel met tofu425m
-
Recept
Lamslapjes met een romige aardappelschotel430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree
- kaas en aardappelpuree kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in monchou en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kabeljauwfilets is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 71 kcal | 3% | 213 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 6 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |