Romige groentenlasagne
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Groentenlasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Snijd de in dunne plakjes.
- Maar de schoon en breek ze klein.
- Pel de rode en snijd ze in ringen.
- Hak de grof.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Halveer de venkel en snijd hem in dunne plakjes.
- Verhit 3 eetlepels in een wok en roerbak de venkel, , , ui en 5 minuten.
- Schenk er een scheutje water bij en stoof de groenten in 5 minuten gaar.
- Verhit de rest van de in een steelpan en voeg de met toe en laat het zachtjes 5 minuten koken.
- Bestrijk een ovenschaal met een dun laagje van het mengsel.
- Leg er 2 op en bedek het met een kwart van de groenten.
- Schep er iets roomsaus over en bestrooi met 50 gram .
- Herhaal dit tot de ingrediënten op zijn.
- Als laatste een laagje groenten met roomsaus en 100 gram .
- Bak de schotel in het midden van de oven in 30 minuten gaar.
- Neem de lasagne uit de oven en laat het 10 minuten staan om stevig te worden.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, melk, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom, melk, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 297 kcal | 14% | 1188 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |