Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shoarmaschotel recept
Shoarmaschotel recept

Shoarmaschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Als je verse boontjes neemt, deze even beetgaar koken. Braad de shoarmavlees in de olie lekker bruin en voeg hier de shoarma kruiden en sambal aan toe. Bak in een andere pan de rosti schilfertjes lekker bruin en voeg hier wat kerriepoeder aan toe en eventueel wat zout. Vet nu een ovenschaal in en leg op de bodem de shoarma reepjes. Als laag hierboven op de sperzieboontjes en daarna een laag rostischilfertjes. Bestrooi de bovenkant nu met de oude kaas en sesamzaadjes. Zet het geheel nu in de oven op 225 graden C. zo'n 40 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit shoarmaschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven