Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti-ovenschotel met tomaten recept
Spaghetti-ovenschotel met tomaten recept

Spaghetti-ovenschotel met tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Pel en snipper de uien. Fruit ze glazig in 2 eetlepels olie. Snijd de ham in reepjes en bak ze kort mee. Was de tomaten en snijd ze in 2 helften of 4 partjes. Was en hak de basilicum. Laat de spagheti uitlekken. Voeg de voorbereide ingrediŽnten (behalve wat basilicum, dit is voor garnering) bij het ham-uimengel en schep het in een grote ovenschaal. Roer de melk, de slagroom en de eieren met wat zout en peper door elkaar. Schenk de saus over de spaghetti. Bak het geheel gedurende 22.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Rasp voor het serveren de kaas over het gerecht en bestrooi het geheel met basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti-ovenschotel met tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven