Spinazie-gehakttaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Snijd de in stukken, hak de knoflook fijn en bak samen met het gehakt in .
  2. Roer het gehakt goed los en strooi er wat zout over.
  3. Bak het niet te lang aan, want het kan nog voldoende garen in de oven.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  5. en vet een springvorm in met .
  6. Haal het uit de verpakking en laat 10 minuten ontdooien.
  7. Leg de vellen in de springvorm en bedek de bodem en de zijkanten.
  8. Leg het bakpapier en de peulvruchten boven op het .
  9. Zet de springvorm 10 minuten in de oven.
  10. Haal dan het bakpapier met peulvruchten uit de springvorm.
  11. Klop de luchtig en voeg hier kloppend de creme fraiche en vervolgens de door.
  12. Snijd de fijn en meng dit door het gehakt heen.
  13. Schep dit mengsel in de springvorm en schep het ei-kaasmengsel erbovenop.
  14. Laat nu nog 15 minuten bakken tot de korst goudbruin is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en deeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg, kaas, deeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Spinazie-gehakttaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hij zit in de oven ik ga kijken hoe het smaakt! super bedankt het ziet er in ieder geval al lekker uit :)
Tessa 26 maart 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1255 kcal
62%5020 kcal
Vetten
82 g.
118%328 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
68 g.
26%272 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinazie-gehakttaart