Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-pastaschotel met gehakt recept
Spinazie-pastaschotel met gehakt recept

Spinazie-pastaschotel met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Ontdooi de spinazie. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en rul het gehakt. Fruit de ui en de knoflook kort mee. Bak de tomatenpuree kort mee. Blus af met de gepelde tomaten met sap. Breng aan de kook en laat ca 5 minuten koken op laag vuur. Breng op smaak met zout, peper en een snufje suiker. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Giet de pasta af. Meng de pasta en de spinazie door elkaar en doe alles in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met 1/3 van de kaas. Verdeel de gehaktsaus eroverheen en strooi de resterende kaas erover. Gratineer de schotel 20 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-pastaschotel met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven