Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazierolletjes met aardappelpuree recept
Spinazierolletjes met aardappelpuree recept

Spinazierolletjes met aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


leg per persoon 2 plakjes ham op een schone ondergrond. Leg hier 1 plak kaas op. Smeer de kaas in met de kruidenkaas boursin. Leg hier de uitgelekte spinazie op en maak er dan een rolletje van. Leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal. Maak de aarappelpuree klaar volgens de verpakking Is deze klaar dan over de spinazierolletjes smeren en 40 minuten in een voorverwarmde oven plaatsen. Erg lekker.. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazierolletjes met aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven