Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazieschotel met ribkarbonade recept
Spinazieschotel met ribkarbonade recept

Spinazieschotel met ribkarbonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie, bak de spinazie 6 minuten en laat al het vocht verdampen.
Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal, leg er de spinazie op en dek af met de rest van de aardappelschijfjes.
Meng de crème fraiche met 2/3 van de kaas, de tijm en zout en peper naar smaak.
Strijk over de aardappelschijfjes. Beleg met de mozzarella en bestrooi met de rest van de kaas. Bak de spinazieschotel in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Verhit ondertussen in een koekenpan de resterende olie. Bestrooi de karbonades met zout en peper en bak ze in 10 minuten bruin en gaar.
Serveer met de spinazieschotel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazieschotel met ribkarbonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven