Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spinazietaart met komijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekblokjes knapperig en schep ze uit de pan. Fruit de ui 5 minuten in het bakvet (is er teveel vet, deel verwijderen).

Schep de spinazie erdoor en al roerend verwarmen.

Bekleed een ovenschaal, ik zelf maak tegenwoordig geen bodem, maar leg reepjes bladerdeeg bovenop.

Klop de eieren los, roer ze met de spekjes, kaas, peper (zout laat ik achterwege, zit al genoeg zout in kaas en spek) door de spinazie.

Doe dit mengesel in de ovenschaal, geraspte kaas erop en evt. deegreepjes.


Bak de taart in een voorverwarmde oven (200graden) in 4 5 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazietaart met komijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven