Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazietaart met shoarmavlees recept
Spinazietaart met shoarmavlees recept

Spinazietaart met shoarmavlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een wok de olijfolie en bak hierin de pijnboompitten. Schep de pijnboompitten op een appart bord en laat ze afkoelen. Meng de 4-6 eieren met een bakje creme fraiche met stukjes feta en de blauwe kaas, geraspte kaas, zout, peper en eventueel naar eigen smaak knoflook. Verwarm de oven voor op 150 graden C. Bak in dezelfde wok de shoarma tot dat het bijna gaar is. Voeg de paprika in keine stukjes toe. Voeg de spinazie toe en roerbak deze tot het bijna gaar is. Voeg de pijnboompitten toe. Schep het mengsel in een overschaal en giet het eiermengsel erover zodat alles bedekt is. Leg de plakjes bladerdeeg er ruim overheen als een dakje. Eventueel bestrooien met geraspte kaas. Bak de taart in 30 minuten gaar, als het bladerdeeg bruin is en de taart stevig is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazietaart met shoarmavlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven