Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes met zure room recept
Spruitjes met zure room recept

Spruitjes met zure room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spruitjes en kook ze 6 minuten in licht gezouten water, afgieten en laten schrikken onder koud stromend water. Warm de 500 gram zure room met de helft van de gemalen kaas en eventueel een beetje melk op. Eens op temperatuur op smaak brengen met zout, peper en een beetje nootmuskaat. Doe de spruitjes samen met de zure room in een ovenschaal, strooi de rest van de gemalen kaas hierover en plaats onder de gril tot er een goudbruine korst op ligt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes met zure room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven