Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot van savooiekool en ananas recept
Stamppot van savooiekool en ananas recept

Stamppot van savooiekool en ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aaardappelen schillen en gaar koken in water met zout. De kool in reepjes snijden, wassen en laten uitlekken. Boter smelten en kerrie toevoegen. Kool in de boter doen en op hoog vuur laten slinken. Ongeveer 5 minuten laten stoven. De ananas laten uitlekken. De ham in blokjes snijden. Warm de ham en de ananas mee met de kool. De aardappelen afgieten en met de melk fijn stampen tot een puree. Het kool mengsel erdoor heen scheppen. Overdoen in een ingevette schaal. Strooi de kaas erover. Zet de schaal 10 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stamppot van savooiekool en ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven