Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-mozzarellafilet recept
Tomaten-mozzarellafilet recept

Tomaten-mozzarellafilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een vlakke ovenschaal of taartvorm (ca. 24 cm doorsnede) in met boter. Maak de tomaten schoon. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakjes. Was de basilicum en trek de blaadjes eraf. Dep het vlees droog en snijd het vlees in medaillons van ca. 2 cm dikte. Verhit 2 eetlepels in een grote pan. Braad de medaillons in porties aan beide kanten kort aan. Breng de medaillons op smaak met zout en peper. Haal de medaillons uit de pan en verdeel met de tomaten, de mozzarella en 3/4 van de basilicum dakpans gewijs over de ovenschaal. Besprenkel de ovenschotel met 1-2 eetlepels olie en breng op smaak met zout en peper. Gratineer de schotel 12.5 minuten in een voorverwarmde oven op 250 graden C. Garneer de ovenschotel met de overige basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-mozzarellafilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven