Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn ovenschotel recept
Tonijn ovenschotel recept

Tonijn ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de tonijn uitlekken in een vergiet. Snijd de uien in halve ringen en kook ze samen met de aardappelschijfjes en iets zout 5 minuten. Maak ondertussen van 200 milliliter slagroom en 200 milliliter water een saus en doe hier peper en zout en royaal viskruiden door. Doe hier op het laatst de bloem doorheen. Giet de aardappelschijfjes af en roer er de tonijn door. Vet een ovenschaal in met olijfolie en doe hier het aardappeltonijnmengsel in en giet er de roomsaus overheen. Zet het nu in een voorverwarmde oven op 175 graden C. ongeveer 40 minuten. Als de bovenkant mooi bruin is. is de schotel klaar. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tonijn ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven