Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensmedaillons met bacon recept
Varkensmedaillons met bacon recept

Varkensmedaillons met bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


De varkensmedaillions met 2 plakken bacon omwikkelen en deze met de mosterd bestrijken. De sjalotten snipperen, de cantharellen (champignons) poetsen (van eventuele aarde ontdoen). De olie in de koekepan verhitten, de medaillons kort aanbraden en een klontje boter toevoegen. De oven gas/elektra. op 180 graden C. voorverwarmen. De sjalotten in de overgebleven olie/boter glazig gaar laten worden en met de overgebleven mosterd en de creme fraiche tot een gladde saus roeren. In een vuurvaste schaal de medaillons verdelen, de saus er over gieten en als laatste de geraspte kaas erover. Ca. 30 minuten garen en bij het opdienen wat takjes peterselie toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensmedaillons met bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven