Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof ham kaas recept
Witlof ham kaas recept

Witlof ham kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de witlof tot ze beetgaar zijn of gaar om de bittersmaak te verminderen.

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Spoel ze met koud water af halveer de 4 stronken witlof en haal de bittere kern er uit en snij er een stukje van de achterkant af.

Wikkel de stronken eerst met 2 plakjes kaas en daarna 1 plakje schouderham. Herhaal dit dat alle stronken zijn gedaan.

Vet de ovenschaal in leg de 8 stronken in de schaal. Eventueel mag er nog wat kaas overheen strooi daarna met paneermeel over de witlof heen en leg verspreid de klontjes boter op.

Zet het 20 minuten in de oven tot de paneermeel goudbruin is.

Smakelijk eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof ham kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven