Witlof ham kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van emmerke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook de tot ze beetgaar zijn of gaar om de bittersmaak te verminderen.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Spoel ze met koud water af halveer de 4 stronken en haal de bittere kern er uit en snij er een stukje van de achterkant af.
Wikkel de stronken eerst met 2 plakjes en daarna 1 plakje . - Herhaal dit dat alle stronken zijn gedaan.
Vet de ovenschaal in leg de 8 stronken in de schaal. - Eventueel mag er nog wat overheen strooi daarna met over de heen en leg verspreid de klontjes op.
Zet het 20 minuten in de oven tot de goudbruin is.
Smakelijk eten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Witlofhapje met ham en kaas420m
-
Recept
Macaronischoteltje met ham en kaas41u30m
-
Recept
Witlof met ham kaas en aardappels uit de oven420m
-
Recept
Aspergetaart met bacon, schouderham en geraspte belegen kaas41u15m
-
Recept
Lof uit de oven met ham en kaas450m
-
Recept
Tilapia met witlof45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- kaas, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 50 kcal | 2% | 200 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |