Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met gehakt uit de oven recept
Witlof met gehakt uit de oven recept

Witlof met gehakt uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen met zout gaar. Maak er puree van door créme fraiche, melk, peper, zout en nootmuskaat toe te voegen. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verwijder de bittere kern en snijd de witlof in grove repen. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin het gehakt met het kerriepoeder rul. Voeg de witlof, de champignons en rozijnen toe en roerbak 3 minuten. Meng de peterselie en de helft van de kaas door de aardappelpuree. Schep het witlofmengsel in een ingevette ovenschaal en dek af met een laag aardappelpuree. Bestrooi het met de rest van de kaas en laat het in de oven in 20 minuten goudbruin worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof met gehakt uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witlof met gehakt uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Een kleine opmerking: De lijst met ingrediënten bevat geen rozijnen (plus de benodigde hoeveelheid hiervan). Voor de rest: Lekker gerecht!
    Merte gaf dit recept op 16 februari 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven