Witlof schotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. schillen en in kleine stukjes snijden.
  2. afspoelen en schoon maken.
  3. en afkoken en laten afkoelen.
  4. Gehakt aanbraden en de kerriesaus toevoegen.
  5. Een ovenschaal nemen.
  6. Als eerste de dan de er boven op en als laatste de gehakt kerriesaus er boven op doen.
  7. De ovenschaal in de voorverwarmde oven van 200 graden C.
  8. zetten en een half uurtje bakken.
25
25
25

Variaties op Witlof schotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Witlof schotel
VariatieAantalGang
Witlof schotel2Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kerrie saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kerrie saus
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kerrie saus
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kerrie saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kerrie saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in kerrie saus
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kerrie saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in kerrie saus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Witlof schotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ontzettend lekker! Verbaasd eten de heren hun witlof met smaak op :) Ik gebruik geen kant en klare kerriesaus, maar maak het zelf op basis van een lichte roux. Zeker aan te raden!
Iris80 3 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
15 kcal
0%60 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witlof schotel