Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmschotel recept
Zalmschotel recept

Zalmschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Vet een ovenschaal licht in en bouw de schotel als volgt op: Begin met de groentenmix. Leg daarop de zalm. Giet daarover de saus en strooi als laatste de gruyere kaas er over heen. Bereidingswijze: Zet de ovenschotel 45 minuten in de oven op 200 graden C. (laatste 10 minuten: 180 graden C). Serveertips: Smaakt lekker met een licht gekoeld wit wijntje. Ideaal gerecht wanneer er vrienden komen eten.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven