Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool met kaas recept
Zuurkool met kaas recept

Zuurkool met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De preien in ringetjes snijden en wassen. De paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. De chorizoworst in dunne reepjes snijden. De prei, paprika, shoarma en chorizo in wat olie bakken. Ondertussen een ovenschaal invetten. De melk verwarmen samen met de St. Moret en hier een romige massa van roeren. De zuurkool gaar koken. De helft van de zuurkool in de ovenschaal doen. Strooi hier rijkelijk kerrie op. Doe hier de melk met de St. Moret bovenop en dek dan de schaal af met de andere helft van de zuurkool. Strooi er wederom rijkelijk kerrie op. Verwarm de oven voor op 200 graden C en zet de schaal ongeveer 30 minuten in de oven. Lekker met aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven