Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zuurkool met worst onder een aardappeldekentje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden. Schil de aardappels en snijd ze in dunne plakjes. Kook ze in water met wat zout beetgaar, giet ze af en laat ze uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een ruime pan en fruit de ui ca 2 minuten. Voeg de appelblokjes toe en bak 1 minuut mee, meng er de zuurkool en de plakjes rookworst door en voeg de room toe.
Laat de zuurkool afgedekt 8 minuten op laag vuur stoven.
Schep het zuurkoolmengsel in de ingevette ovenschaal. Verdeel de plakjes aardappel dakpansgewijs over de zuurkool.
Strooi de kaas erover en bak de schotel in het midden van de oven in 22.5 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkool met worst onder een aardappeldekentje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zuurkool met worst onder een aardappeldekentje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dank je voor deze heerlijke schotel. Buiten koud, binnen smullen. Joyce
    Jofkas gaf dit recept op 20 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven